Във Великобритания се провеждат местни избори. В надпреварата за кметското място в Лондон

...
Във Великобритания се провеждат местни избори. В надпреварата за кметското място в Лондон
Коментари Харесай

Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон

Във Англия се провеждат местни избори. В надпреварата за кметското място в Лондон влезе и един български шурей. Браян Роуз е някогашен банкер от „ Уолстрийт ”, който сега има онлайн телевизия в английска столица. Той е женен за българка. 
Любовта сред Браян и сънародничката ни пламнала в магазин, в който тя работела. Знае се, че тя има дете от предходен брак. След като се омъжва за Браян, стартира да се занимава с бизнеса на брачна половинка си.
Според социолози възможностите на Роуз да завоюва вота не са огромни, тъй като той е човек по-скоро на онлайн пространството. В обществените мрежи има към 2 млн. почитатели на канала си „ Real London ”. Славата му е на ретранслатор на тайни теории.
Това не е първо кандидатиране за българския шурей за кметското място в Лондон. Той взе участие в изборите и през 2020 година Тогава печели 1.02% от гласовете.
По време на актуалната акция американецът обикаля с бус, където се обитава и предизборният му щаб. Оттам той излъчва онлайн срещите си за гласоподавателите. Част от обещанията му, в случай че стане кмет на Лондон, са да построи нови жилищни здания и да обезпечи наличието на над 10 000 служители на реда из града.
Днес 6 млн. поданици на английската столица избират всред 13 претенденти за кметския пост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР